Allt inom fastigheter

Vackert och praktiskt hemma och på jobbet

BAS P & BAS U – Byggarbetsmiljösamordnare

Gör verklighet av en tummad bild

Louben Stockholm – försäljning av fastigheter, renovering, platsbyggd inredning samt hjälper er att lösa tvister med oseriösa hantverkare. Utöver det tillhandahåller vi också BAS P och BAS U-kompetens (certifierad oktober, 2021). Är du i branschen och faktiskt har detta ansvar, men saknar utbildning för byggarbetsmiljösamordnare så kan vi hjälpa er med detta.

Louben Stockholm säljer vackra nybyggda eller renoverade hus, hjälper er med idéer, projektledning för er renovering eller nybyggnationer, offertförfrågningar, tidsplanering, platsbyggd inredning, arkitektritningar, konstruktionsritningar, färgsättning, budgetering, bygglov et c – ja, allt. Vi samarbetar med era hantverkare eller av oss rekommenderade. Alltså, en ansvarstagande klippa att luta er mot genom hela eller delar av processen. Vi har stora erfarenheter av mycket omfattande renoveringar. Se gärna under Galleri ’Renoveringar’.

Många fastnar tyvärr i tvister under renoveringen och bygget kan bli stillastående. Detta är tyvärr vanligt och fruktansvärt för en fastighetsägare. Det är mycket som står på spel, både pengar och boende. Här kan vi vara till stor hjälp, både att färdigställa samt hjälpa till med underlag för juridisk process om det skulle gå så illa.

Och självklart lite information om den populära, praktiska och värdehöjande platsbyggda inredningen. Vi renoverar och kompletterar platsbyggd inredning samt producerar nytt – modernt och stramt, eller sekelskiftesromantik av kulturhistorisk karaktär. Gedigna kunskaper inom traditionellt hantverk och stor vana av olika material finns.

Olika lösningar finns beroende på slutresultat eller vilken budget man har att förhålla sig till. Louben Stockholm har en nära relation till snickeri med flerårig erfarenhet och fina referenser. Se gärna under Galleri ’Platsbyggd Inredning’.

Områden platsbyggd inredning:

 • Kök, servering och tvättstuga
 • Badrumskommoder
 • Garderobsinredning och walk in closets
 • Förvaring och hall
 • Dörrar och fönster
 • Bokhyllor
 • Elementskydd
 • Trappor

Hur går det till?

 1. Möte på plats (ha gärna bilder eller liknande till hands)
 2. Uppmätning och enkla skisser (utförs oftast samtidigt som första mötet)
 3. Offert
 4. Leverans (montering och eventuell efterbehandling) ca 4-6 veckor efter första mötet samt godkänd offert